køkken med stort køleskab

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere almindeligt at støde på amerikanerkøleskabe rundt om i de danske køkkener. Vi danskere har nemlig taget traditionen for store, rummelige og luksuriøse køleskabe til os. Læs mere om trenden her, og bliv klogere på, hvorfor amerikanerkøleskabe indtager de danske køkkener.

Ikke bare et køleskab

Danske forhandlere oplever en stigende efterspørgsel på amerikanerkøleskabe fra danske forbrugere. Derfor er sortimentet også blevet væsentligt bredere i løbet af de sidste par år. Med andre ord er amerikanerkøleskabene blevet meget populære i Danmark, og det er ikke uden grund. De har nemlig flere funktioner, som klassiske køleskabe ikke har.

Størrelse og kapacitet

De amerikanske køleskabe er typisk side by side-løsninger, hvilket betyder, at det er to skabe, der står ved siden af hinanden i én samlet enhed. Det betyder, at de er større end de fleste andre køleskabstyper, som oftest kun har et skab. Derudover har amerikanerkøleskabene en dybde på 73 centimeter, altså 13 centimeter mere end europæiske køleskabe, der har en standarddybde på 60 cm.
Fordi køleskabene er større, er deres kapacitet også. Der er plads til rigtigt meget i et amerikansk køleskab, og man slipper derfor for at skulle pakke køleskabet strategisk for at få plads til det hele. Den store kapacitet er en af de helt centrale grunde til, at amerikanerkøleskabene er populære hos store familier.

Luksus i hverdagen

Når man vælger et amerikanerkøleskab, er der også mulighed for at tilvælge en række bonusfunktioner. De dækker over alt fra isterningemaskiner til indbyggede vinkøleskabe, så der er lidt for enhver smag. Amerikanerkøleskabe giver dermed forbrugerne mulighed for at sammensætte netop det køleskab, de har brug for. Hvis du overvejer at forkæle dig selv og resten af familien med et luksuskøleskab, kan du læse mere om og se udvalget af amerikanerkøleskabe her.