En moderne pejs.

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Varme er nødvendigt i alle hjem, og varmekilderne kan ofte være lidt grimme at se på. Men det er altså ikke nødvendigt at gå på kompromis for at få et hjem som både er smukt og varmt. I mange hjem et det slet ikke meningen, at man skal færdes der hvor husets varmeapparat findes. Dette er dog ikke muligt i alle hjem, da alle ikke har nok plads til at kunne gemme apparatet væk. Heldigvis er diverse varmeapparater ikke så store, grimme og klodsede mere, og de kan sagtens indgå i et pænt indrettet rum. Mange har også den holdning, at et bryggers eller en baggang slet ikke behøver at være pænt indrettet. Men hvis det er muligt så hvorfor ikke?

Pejsen giver et smukt klassisk look

En pejs kan ikke varme et helt hjem, med mindre varmen også bruges til at varme det vand som bruges til radiatorerne. Men uanset hvad så kan pejsen bidrage med en lokal varme som kan varme hele stuen op, imens man sidder og hygger med hele familien. Udover at bidrage med varme og hygge, så giver mange pejse et flot klassisk look.

Et klassisk pillefyr kan give et moderne udtryk

Dem som har eller har haft pillefyr vil måske ikke gå så langt at forbinde dem med et flot design. Men der er sket meget på dette område, og i dag kan de fås mindre og mere kompakte. Dette giver et mere simpelt design som ikke fylder hele bryggerset. Overvej fx dette RTB pillefyr.

Vælg flotte radiatorer

Langt de fleste danske hjem benytter sig af radiatorer til at få hele hjemmet varmet op. Disse varmeapparater kan både være ret smarte og ret grimme. Hvis ens hjem i forvejen er udstyret med grimme radiatorer, man ikke har råd til at få skiftet, kan man skulle dem med smarte radiatorskjulere.