Vælg de rigtige mobilabonnementer til virksomheden

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal i ud og investere i nyt mobilabonnement og måske nye telefoner til virksomheden, er I er måske lidt usikker på, hvilke mobilabonnement I skal vælge. I denne artikel præsentere vi jer for nogle af de vigtigste elementer, I skal have med i overvejelser, inden I vælger et mobilabonnement. Valgmuligheder inden for mobilabonnementer er store og der findes mange mobilselskaber, som tilbyder gode og mindre gode priser på mobilabonnementer.

Det kan være dyrt at vælge forkert

Det lyder helt essentielt, men den klart vigtigste ting når du skal vælge abonnement, er at vælge det helt rigtige fra starten. Det kan blive en dyr affære, hvis du vælger et mobilabonnement, som du allerede vil have udskiftet lidt tid efter. Rigtig mange selskaber har en bindingsperiode, og hvis abonnementet ikke passer, skal bindingsperioden betales ud, inden der kan tegnes et nyt. En måde hvorpå du kommer til at vælge det helt rigtige, er ved at kontakte de forskellige mobilselskaber. Her kan du høre nærmere omkring deres tilbud, og høre hvilke mobilabonnement de vil foreslå dig.

Brug internettet

For at finde frem til det helt rigtige mobilabonnement, er internettet din bedste hjælp. Rigtig mange teleselskaber har erhvervsabonnementer, og husk på at disse er oplyst uden moms. Så når du sammenligner et erhvervsmobilabonnement skal du ligge 25% moms oven i beløbet. Hvis du synes at et abonnement som er beregnet til private, er en bedre løsning, kan du sagtens tegne et såkaldt privat abonnement til virksomheden, og så trække momsen. Hvis i ikke er en større virksomhed, kunne et CBB mobilabonnement eller et af de andre lavprisselskaber sagtens være en løsning.

Det er en god idé at finde en prissammenligningstjeneste, for at få et større overblik over flere mobilselskaber. Her vil der være mulighed for at sammenligne alle tilbuddene fra både erhvervsabonnementer og privatabonnementer. På den både behøver du ikke gennemsøge de forskellige udbyders hjemmeside, men har derimod et samlet overblik.