Bliv kørelærer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange er i tvivl om hvilket skridt de skal gå, og hvilke karriereveje de skal vælge. I danmark er vores samfund er bygget sådan op, vi har 9 års folkeskolegang, hvorefter man skal vælge hvilke vej man skal gå. Der er de færreste der vælger at gå direkte ud på arbejdesmarkeder fra folkeskolen. De fleste vælger heldigvis at gå i gang med en eller anden form for uddannelse. Men uanset om man vælger at blive håndværker eller få en universitetsuddannelse, så bliver de fleste i samme branche hele livet.

I Danmark er det blevet mere naturligt at skifte karriere midt livet, og gå helt nye veje. Men når man har gennemgået en længere uddannelse og har en masse erfaring fra den branche man nu befinder sig i, er det en svær beslutning at kigge helt nye veje. Men  har være på arbejdsmarkedet i flere år, så er det nok de færreste som ser frem til at begynde på SU og være under uddannelse i en længere periode igen. Derfor findes der herunder 2 bud på forskellige veje man kan gå i sin karriere.

Bliv kørerlære

Jobbet som kørerlære er ofte ret godt betalt, på trods af det relative korte forløb, man skal igennem for at blive kørerlære. Det kræver kun 7 – 9 måneder på skolebænken, og så er man i princippet klar til at lærer nye trafikanter at køre. Jobbet som kørerlære er perfekt til dem som ikke er forberedt på at gå hele vejen igennem uddannelsessystemet en gang til. . Jobbet er perfekt for dem som gerne vil have med mennesker at gøre og lære fra sig på samme tid. Du kan læse mere om kørelæreruddannelsen her.

Bliv selvstændig

Indenfor stort set alle brancher, er der plads til en ny spiller på marekdet. Derfor er det også en mulighed at blive selvstændig. Det kræver en stor potion selvdisciplin, men hvis det så kører kan man helt selv kan bestemme hvordan en arbejdsdag skal forløbe.