Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvilke lande er bedst at udforske som backpacker? Læs med her og få top 3 destinationer til din backpacker rejse.

Hvis du har mod på at bestige Afrikas højeste bjerg med bare en rygsæk, så bør du kaste dig ud i en rejse til Tanzania. Begynd rejsen ved majestætiske Kilimanjaro. Det tager seks dage at trekke til toppen via den billedskønne Machame rute. Når du igen har benene plantet solidt på den flade grund, venter der er en safari, hvor du kan spotte savannens vilde dyr.

Du hilser på den imødekommende Hadzabe-stamme og de stolte masaier, som er kendt for at hoppe utrolig højt. Fuldend backpacker rejsen ved Zanzibars lækre strande og krystalblå vand, hvor du kan smide rygsækken og nyde livet på skønne palmestrande.

En anden meget populær kombination af destinationer for backpack-rejsende er Ecuador, Galapagos, Peru og Bolivia. Her får du masser af adventure. For mange er højdepunktet at trekke til verdens vidunder, Machu Picchu. På Galapagos kan du kaste dig ud i bølgerne på et surfbræt og snorkle med søløver. Tag rygsækken med videre ind i Amazonas’ jungle, hvor der venter unik kultur og dyreliv. I Peru kan du opleve en anden slags surfing – nemlig sandsurfing. Den perfekte afslutning på denne top kombination af destinationer i Sydamerika sker ved Lake Titicaca, de unikke saltsletter.

Det er svært at snakke om top 3 destinationer til backpackerrejsende uden at nævne Thailand. Det er der god grund til, for Thailand har meget at byde på. Du kan opleve alt lige fra kendte templer, flotte sejlture, lækre drinks på Skybar, lokale landsbyer, kajakroning, thaiboksning og selvfølgelig smukke paradis-strande. Thailand er tilmed en af de billigste destinationer som backpacker, og du får rigtig meget for pengene.

Kan du ikke vælge? Du kan også kombinere alle dine yndlings rejsedestinationer gennem Adventuredk, som tilbyder grupperejser for backpackere. Læs mere om alle de bedste destinationer som backpacker her.