Et udvalg af farvekridt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sort og hvid det er to nuancer som altid har og altid vil være utroligt populære, når det kommer til at skabe et smukt æstetisk udtryk. Hvis man fx ikke ved hvad man skal have på i byen, så vil en hvid skjorte og en sort underdel altid være et hit. Hvid har altid spillet en stor rolle i hjemmet. Især hvis man er glad for det stilrene nordisk inspirerede design, så er hvid næsten altid den dominerende farve. I denne sammenhæng finder man ofte hvide vægge og hvide minimalistiske køkkener. Men der findes altså mange andre farver og i den rigtige sammenhæng og kombination, er de altså smukke. Du kan helt frit vælger farver og mønstre med et nyt tapet, du kan finde her.

Hvorfor er hvid så dominerende?

Som nævnt herover er hvid en af de nuancer som er en del af en lang og stolt tradition inden for stilrent design. Og selvom man måske ikke går så meget op i trenden, så ved man bare at hvid bare passer til alt. Men selvom hvid kan lyde som om det bare er det sikre valg, så er der også tale om et meget yndefuldt valg.

Hvad kan de andre farver som hvid ikke kan?

Hvid kan dog ikke alt. Hvid er et godt valg til stilrene rum, og hvis man gerne have dejligt meget lys ind i et rum. Men hvid er ikke altid det bedste valg, hvis man gerne vil have noget personlighed ind i sin indretning. Og alle de andre farver og nuancer kan altså også skabe et meget trendy udtryk, hvis det er det man går efter.

Hvilke farver skal vælges i de kolde måneder?

Moden og dermed og valget af farver skifter jo som ofte fra år til år og fra årstid til årstid. Traditionelt bliver farverne lidt mørkere og lidt mere røde, orange og brune i efterårsmånederne. Sådan er det også i år og et rum med mørkerøde, sorte og karrygule nuancer vil bestemt være en mulig farvekombination.