tshirt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, træningstøj der både er pænt og samtidigt er godt for dig og din kropsholdning. Men den er god nok. Anodyne hedder mærket. 

Hvem kan bruge produkterne

Holdningskorrigerende tøj, som det hedder, kan bruges af alle mennesker og bruges også af elitesportsudøvere i alle mulige typer sportsgrene, fordi det er designet til at forbedre præstationer og mindske risikoen for skader. Det er vigtigt, at man vælger tøjet i den rigtige størrelse, da man ellers ikke opnår den optimale effekt.  

Hvilken effekt har holdningskorrigerende tøj 

Holdningskorrigerende tøj er designet til at sørge for at du holder den rigtige ranke kropsholdning i ryggen. Samtidigt aktiveres understimulerede muskler ved at trække sig sammen. Med holdningskorrigerende tøj arbejder dine muskler hensigtsmæssigt og kroppens ydelse effektiviseres.
Teknologien er inspireret af kinesiotape, en behandlingsform ofte brugt af fysioterapeuter til at korrigere muskelfunktionen, give bedre blodcirkulation, lindre og medvirke til behandling af smerter og spændinger. Holdningskorrigerende tøj aktiverer rygmuskulatur, skuldre og skulderblade, uden at pacificere og fastlåse dine muskler eller led. 

Designet  

Designet er tidløst og i neutrale farve, men en virkeligt flot og lækker kvalitet. Trøjerne er svedtransporterende, kan bruges i en længere periode uden lugtgener og kan derudover vaskes i vaskemaskine. For at opnå længst mulig levetid på produkterne, anbefales det dog at du håndvasker dem. Produkterne bliver fremstillet i USA og Asien og laves af de bedste materialer. 

Den rigtige kropsholdning skaber autoritet  

Hvis du går med ret ryg giver det naturligt selvtillid, men det skaber også en vis autoritet hos andre, og du vil udstråle overskud. Så hvis du skal træne i motionscenteret, eller bare vise overskud på arbejdet og i hverdagen, kan det stærkt anbefales at bruge anodyne.
Men kan altid have t-shirten indenunder en skjorte hvis man skal til noget hvor man skal være pænere i tøjet.