Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender du det med, at du rigtig gerne vil have en fed sommer med din familie, men alligevel kan du ikke helt finde ud af, hvad pokker I skal lave? Der er så mange muligheder, og alligevel kan I ikke komme på noget. Her kommer nogle forskellige idéer til, hvad I kan bruge din sommer på. Måske er I ovenikøbet på budget i år, og skal ikke på ferie. I kan sagtens holde en fed sommer derhjemme, som ikke behøver at koste alverdens.

Pep haven op

Hvis I gerne vil sørge for, at der vil blive brugt en hel masse timer i haven af børnene i familien, så invester i en havetrampolin. Den vil helt sikkert vække glæde, og den vil gøre, at børnene har en grund til at opholde sig rigtig meget udenfor. Se mere på trampolinguiden.dk. En anden måde hvorpå, I kan peppe haven lidt op, er ved at købe nogle havespil, hvor hele familien kan være med. Det kunne være sådan noget som f.eks. Kongespil, Crockett eller stangtennis. Det er noget, der er sjovt for alle, og som alle kan finde ud af.

Hold picnic i haven

En anden idé er at tage på picnic i haven. Vær sammen om at lave nogle lækre middagssandwiches og køb nogle kølige drikkevarer. Læg et tæppe i haven og nyd maden sammen i haven. I kunne eventuelt kombinere picnic med havespil, for virkelig at gøre det hyggeligt.

Tag på telttur

Det er ikke alle, som er til en gammeldags telttur, men hvis I vil prøve noget lidt anderledes, så spring ud i det. Det kræver bare, at I pakker et telt, nogle soveposer og sådan lidt. Så kører I bare ud i landet og leder efter et hyggeligt spot, hvor I kan slå jer ned henover natten. Aftensmaden kunne bestå af grillede pølser, grillet henover en engangsgrill.