Papir

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Lav dit eget design

Design handler om at skabe noget helt unikt, noget som man ikke ser hverdag. Design skal give inspiration og løst til at være kreativ og at skabe noget. Et design er meget individuelt, det giver udtryk for noget. Det er designeres meninger, holdninger, humør eller personlighed, som kommer til udtryk. Derfor kan det være em meget personlig ting. Det handler om at forme, kreere og skabe en proces for kreationen. Men hvordan kan man selv komme i gang med at kreere noget?

Et eks. på hvordan du selv kan designe noget

Da designe er meget personligt kan det gøres på mange forskellige måder, men her er en måde at gøre det på. Du kan bruge noget A3 papir, som du kan printe et motiv eller bestemte billeder på. For at gøre kreationen mere unik og storartet, så kan du med fordel bruge mange stykker papir, som til sammen skaber et mønster, et motiv eller som berøre et tema, som lægger dig meget nær. Du kan endda selv lave selve designet på papiret, på computeren. Ved at bruge programmer, som er lavet til dette formål, ville du kunne skabe nogle design, som ikke er set før. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Når du har fået printet på papiret, kan du hænge dem op, lægge dem på gulvet eller bare lægge dem i en mappe, som man kan kigge i. Man siger at billeder siger mere end 100 ord, så måske kan du lave en fortælling kun med billeder, for at skabe nysgerrighed, indlevelse eller noget helt tredje. Som sagt er der ikke et facit på design og hvad det skal indeholde, det handler om hvad du vil give udtryk for og hvilke problematikker du evt. vil fremhæve eller udstille. Dette er bare en måde, hvorpå du kan komme i gang med at lave et design, som er unikt. Det bruger naturligvis en del blæk at printe på A3, men blæk behøver ikke koste en formue, det kan du se her.