Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Lige meget om det er i hjemmet, på arbejdspladsen eller i institutionen, så støder man nogle gange ind i det problem, at man er løbet, tør for plads. Dette er et irriterende problem især, hvis ikke man har mulighed for at bygge ud eller flytte til et større sted. Der er dog nogle metoder man kan bruge for at få mere plads. Disse kan være rigtigt smarte, hvis ikke man har andre muligheder, og mangler en nogenlunde hurtig løsning. Læs videre, hvis du kunne tænke dig at finde en mulighed som du kan bruge.

Det handler op at bygge opad

Hvis man er løbet tør for gulvplads, er det altid en god ide at begynde at bygge op i stedt for ud. Dette kan gøres ved at skifte lave kommoder ud med høje skabe eller at stable ting oven på hinanden i stedt for ved siden af hinanden. Hvis det er i virksomheden du mangler plads, er det en oplagt løsning at investere i en mezzanin. En mezzanin er en indskudt etage som kan bruges til at opbevare ting på, hvis man ikke har mere gulvplads. Dette kan være et godt valg, hvis man ikke har mulighed for at flytte til et større lokale.

Alternative muligheder

Nogle gange handler det også om at få rummet til at se større ud. Dette kan man gøre på mange måder. En af måderne er spejle. Spejle kan hjælpe med at få alle rum til at se større ud. Det er en oplagt mulighed til soveværelset eller gangen derhjemme. Spejlet reflekter rummet, derfor opnås den maksimale effekt også, hvis man for et stort vægspejl. Du kan også få mere plads ved at komme af med nogle ting du i virkeligheden ikke har brug for. Når man kommer af med ting, betyder det også, at man har brug for mindre opbevaringsplads.