Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dag er der så meget fokus på designermøbler og interiør. Vi alle vil gerne have en stue (og hjem generelt) som ligner et, der er taget ud fra et boligkatalog. Det kan dog meget hurtigt tage overhånd. Der er ikke noget ved at have en flot hjem, hvis man ikke føler sig tilpas i det og ikke føler, at man kan slappe af.

Billeder

Sørg for at hæng billeder op på væggene. Det kan gøre utrolig meget for at personliggøre en stue. Hvis du har børn, så kan du hænge billeder op af dem. Det kan også være familie og venner generelt. Dette gør både din stue mere personlig, men det gør også, at du forhåbentlig bliver glad hver gang du ser på billederne. På den måde får din stue og hjem generelt en større følelse af hjem.

Personlige items

Når du skal indrette din stue, så er det også en god ide med personlige items. Hvis du er vild med at læse bøger, så kan det være, at du gerne vil have disse stående fremme. Det kan også være, at du eller din mand er vilde med musik. I den forbindelse kan I have et instrument eller gamle plader stående fremme. På den måde symboliserer stuen og jeres hjem hvem I er. Hvis du har brug for en ny guitar, pladeafspiller eller andet, så kan du købe det her. Dernæst er det også rart at have guitaren lige ved hånden. Det gør nemlig, at du nemt kan tage den frem, når I lige vil hygge med noget musik.

Farve

Mange hjem i dag ser ofte kliniske ud fordi alt skal være hvidt på hvidt. Hvis du gerne vil give din stuie noget mere personlighed, så kan du i mange tilfælde nøjes med at give den noget mere farve. Det kan være i form af interiør eller maling af en eller flere vægge.