Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den perfekte sovesofa!

Med en sovesofa får du to møbler i ét, hvor du kan have en sofa om dagen og en seng om natten, så pladsen i dit hus eller lejlighed bliver udnyttet optimalt. Vælg en sovesofa du synes er pæn og gerne vil kigge på i løbet af dag og som også er behagelig at sove i, når den slås ud som seng. En sovesofa kan hjælpe dig med at spare en masse plads, så hvis du ikke har særlig meget plads, er en sovesofa ekstra praktisk. Samtidig optager sovesofaen ikke ekstra plads i dit hjem, da den jo også fungerer som en almindelig sofa til daglig. Det at have både seng og sofa i ét, kan også være en god idé på børneværelset, hvor pladsen ofte er trang og mængden af legetøj er stor – du kan nemlig sagtens opbevare legetøjet i sovesofaens opbevaring. Der findes både sovesofaer med chaiselong og uden, med opbevaring, hvor du eksempelvis kan lægge dyner, sengetøj eller andet i. Vælg derfor efter om du har brug for chaiselong og måske har brug for ekstra opbevaring.

Du kan finde et stort udvalg af moderne sovesofaer i klassiske designs og i forskellige materialer og farver – her kan du finde en billig sovesofa.

Sovesofa uden chaiselong

Modellerne uden chaiselong vælges ofte, fordi den passer ind i de fleste rum. Denne model findes både som 2-personers og 3-personers sofa og passer derfor til, at to mennesker kan sove der, når den er slået ud som en seng.

Sovesofa med chaiselong

En sovesofa med chaiselong er et yderst funktionelt møbel, hvor du kan slænge dig om dagen og har god plads om natten. Hvis det er det du søger efter, så bør du vælge en sovesofa med chaiselong. Denne model egner sig også godt som et stuemøbel, fordi den ligner en helt almindelig sofa. Nogle modeller kan man desuden bruge chaiselongen som opbevaring.