Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Af og til skal en stue kunne rumme en række forskellige aktiviteter. Det skal være et socialt møderum, hvor du og dine gæster kan opholde jer, men også være et rum, hvor du kan opholde dig, når du skal slappe af. Alle disse ting er noget, som du skal have i mente under indretningen af din stue.

Stilen

For at starte et sted er stilen i din stue, altid et godt udgangspunkt. Hvordan skal stilen være? Stilen i stuen skal gå igen i resten af huset, og det gælder om at vælge møbler, som passer til resten af boligen. Dette skal du gøre for, at det ikke bliver forvirrende at træde ind i hvert enkelt rum, men der er i stedet for en rød tråd igennem alle rummene. Måske kunne du godt tænke dig en skandinavisk stil, hvilket skal afspejles i indretningen.

Når det kommer til indkøb af møbler, skal du huske at tænke over størrelsen på rummet. Udover dette gælder det også om at finde en sofa, som matcher dine behov, men desuden også spiller i harmoni med resten af møblerne.

Personlighed

En stue skal afspejle dig og din personlighed. Det gælder derfor om at få sat dit eget personlige touch, hvilket du kan gøre på forskellige måder:

  • Billedmaleri – hvis du har et maleri, som du elsker, og som du synes er sigende for dig, så kan du hænge dette op i din stue.

  • Plante – en plante er en oplagt mulighed for at få skabt liv og få en farve ind i stuen på. Det skaber desuden en afslappet atmosfære ved at have en plante stående.

Når alt kommer til alt, så skal du i indretningen tænke over, hvad der er relevant for dig, og hvad er dine behov? Tænk kreativt og nye vej hvorpå, du kan få skabt din egen lille hyggelige stue.