stue

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man kan hurtigt komme i den situation at man står og har møbler og ting i stuen der sender mange forskellige signaler, og har meget forskellig stil, som hurtigt kan give et forvirrende og rodet look til stuen. Derfor er det vigtigt at forsøge at få lavet en rød tråd i stuen. Så man kan sende et klart signal om at man har styr på sin stil. 

Få møbler i samme designserie 

En god måde at få et klart og stilrent signal, er ved at skifte alle møbler ud, så de kommer fra samme designer, eller design serie. Så skift sofa, sofabord, spisebord, spisestole, hylder, tv-bord og selv nips genstande, så de skaber et samlet billede. 

Bor der en designer i maven på dig? 

Hvis du selv har styr på design, og måske allerede har en masse ideer og tegninger til nye designserier, kan det nogle gange være svært at vide hvordan man får vist sig selv frem. 
Men det er der nu råd for, for designers-first er kommet til for at hjælpe nye upcomming designere, med at få deres design ud i verdenen. Her kommer du med på holdet, og får produceret så du får lov at sælge dine møbler på deres webshop. 
Danmark har stadig nogle af de bedste designere i verden, og de vil gerne hjælpe dem med at få branded deres navn. Samtidigt med at de kreative skitser ikke forbliver på arbejdsbordet sammen med unødvendige spekulationer om produktion, logistik, salg, branding og markedsføring. Læs mere om dem her. 

Designeren i fokus 

Designers-first har en webshop hvor man kan købe designernes produkter, og her er det ligeså meget designeren der er i fokus, som det er møblerne. Det sige når du køber møbler derinde er det for at sige det er et “Stella Gravesen” sofabord du har købt, og ikke bare et designersofabord.