typehus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Går du med en drøm om at din familie bygger sit eget hus, så er du en af rigtig mange. Det er næsten en alle mands drøm, at kunne bygge sit eget, og skabe sit helt eget præg på sine facader og indretning. Her oplyser vi dig om, hvad der er det typiske valg af interiør og eksteriør, når folk i dag bygger typehuse.

Køkken

Køkkenet er i dag, et rum som skal skinne på sine overflader, og signalere renlighed. Både bordplade, skuffer, emhætte – ja det hele skal bare være blankt. Det overordnet tema er desuden sort/hvid, som sammen giver et rigtig flot udseende til dit køkken.

En anden ting er køkkenøen. Det er ret så populær, at have sådan en, og det giver også meget luft til dit køkken, at du har skilt tingene lidt ad.

Badeværelset

Det har nærmest altid været sådan, hvis man er under de 30 år. Men de hårde klinker bliver stadig ved med at gå igen. Den seneste tendens inden for badeværelses klinker er dog, at klinkerne er sorte. Det fremhæver bedre de elementer som der eller er på et badeværelse, så som badekar og vaske, hvis disse altså beholdes som hvide.

Opholdsrum

Typehuse har i dag, ofte to stuer i forlængelse af hinanden. Det giver en rigtig god atmosfære i huset, og giver masser af plads til at indrette hjemmet i. Væggene er gennemgående hvide, og giver et rigtig lyst hjem, og gør faktisk en i rigtig godt humør.

Vognport

Hvis der er noget som du ikke må glemme når du skal bygge hus, så det at tilføje en vognport til bilen. Der er ikke noget mere kikset, end en garage, hvor man gemmer sin bil væk. Vælg en vognport, så du kan få vist din bil frem.

Her var lidt om hvad der er typisk for typehuse i dag.

I må have et godt byggeprojekt.