Hold dig opdateret på farten!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ingen tvivl om at smartphones blevet en helt uundværlig del af vores liv. Der er stort set ingenting, vi ikke kan tilgå eller tjekke fra vores telefon. Det betyder, at mobilen for mange er blevet det vigtigste værktøj til at holde styr på aftaler, opgaver, huskelister og meget andet. Før i tiden havde vi computeren med overalt, i dag er det telefonen der stort set har overtaget. Det giver nogle helt andre muligheder at have telefonen med på farten, ligeledes er der indgået en EU-roaming aftale, hvilket betyder at du kan være online i hele EU, på 4g nettet. Uanset hvor du befinder dig inden for EU, er det altså muligt at følge med i den daglige arbejdsgang.

Frygt ikke oversete ændringer

Flere ting i dag kræver at vi holder os opdateret på diverse medier. Det er derfor helt essentielt, at du kan holde dig opdateret på din virksomhed fra din smartphone. Om du er direktør i et større foretagende eller en medarbejder på gulvet, bør du kunne følge hver enkelt bevægelse i virksomheden. Du vil på den måde være på forkant med problemer og uforudsete udfordringer, og tage dem før de udvikler sig. Mange tror at der skal store implementeringer og ændreinger til at få adgang til virksomhedens systemer fra sin telefon. Det er en fejl. Kort sagt kræver det blot et ERP-system som er koblet op til virksomheden datacenter.

Få overblikket med et erp system

Et erp system opdatere virksomheden data i real time, så du på den måde kan følge salg, økonomi, og meget andet live. Mange erp systemer er i dag cloud baseret, hvilket betyder at dine kollegaer på tværs i organisationen kan taste data i diverse databaser i real time, når de bruger et produkt eller der på anden måde sker en ændring i beholdningen. Der giver en lang række muligheder for at være synkroniseret på tværs i virksomheden. Her kan fx indkøbsafdelingen nemt se, hvilke produkter der skal bestilles hjem, og virksomheden undgår på den måde forsinkelser i leverancer, fordi i hele tiden har overblikket. Mange erp systemer er også sat op så de nemt og enkelt bestiller vare hjem automatisk, når beholdningen er lav

Et erp system som dynamics nav, har ligeledes udviklet en app til telefonen, og på den måde er du altså opdateret på virksomhedens data uanset hvor du befinder dig. Når du blot er på farten, ude at rejse, til events eller noget helt tredje, kan du altid følge med. Kunder og leverandører kan ringe på de mærkeligste tidspunkter, men med et erp system på telefonen, kan du altid koordinere med den aktuelle status, uanset hvor du befinder dig