Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at vide alt om design i ens bolig og derfor findes der jo netop blogs som denne og mange andre på nettet hvor man kan gå ind og finde en masse inspiration til de ting man måske ikke har helt så godt styr på som man måske har med så mange andre ting i hjemmet. Når det kommer til at indrette stuen, soveværelse og køkkenet så ved vi lige præcis hvordan tingene skal være og det er noget vi har prøvet mange gange før. Men der er selvfølgelig mindre ting som vi ikke ved så meget om og det er netop her vi vil prøve at komme med nogle tips til hvad du kan gøre for at komme helskindet igennem hele hjemmet

Undgå lamperne

Lamper kan splitte folk meget. Nogle elsker at have store flotte lamper hængene hvor andre ser dem udelukkende som en nødvendighed for at få lys i hjemmet i mørke tider. Men der findes faktisk en måde hvorpå du kan få lys mere diskret og uden at der skal hænge noget stort og voldsomt ned fra loftet. Det er nemlig LED spots som disse hvor der barer kommer lys ned fra loftet uden at du skal bekymre dig om at du kan slå hovedet ind i en lampe eller den kan blokere for udsynet hen over bordet.

Kør den minimalistiske stil med pynteting

Der er også mange holdninger til hvad man skal gøre når det kommer til pynteting i ens hjem. Skal man have mange eller skal man holde sig til få? Det er nok enten eller i hvert fald. Vi har svært ved at se i gylden middelvej mellem de to og derfor skal du vurdere om du virkelig godt kan lide dine pyntegenstande eller du måske skal tone det hele lidt ned i stedet for og gøre lidt mere plads.