Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange private hjem bliver i dag udsat for indbrud. Det skyldes til dels, at opklaringsprocenten er relativ lav, da der ikke bliver brugt ressourcer fra politiet på at finde frem til tyvene. Det skyldes også, at det er så nemt at komme ind i private hjem i dag. Mange har stadigvæk gamle runde Ruko nøgler, som slet ikke overholder sikkerhedskravene. Der er også nogle, som vælger at skifte lås på deres hoveddør, men glemmer bagdøren.

Har du dyre møbler?

Hvis du har dyre møbler, så er du især i risikogruppen for at blive ramt. Det kan både være stole, lamper, elektronik osv. Så snart der er let omsættelige varer, så vil tyvene gerne ind. Man ser dog også helt almindelige hjem uden de helt dyre genstande opleve indbrud. Uanset hvad, så er det altså en god idé at få tjekket din lås efter, så du er sikker på, at du har gjort dit forarbejde så godt som muligt.

Låsesmed Birkerød er en del af Låsesmeden Nordsjælland, som er klar til at rykke ud, hvis du overvejer at få skiftet din(e) lås(e). De udfører alle former for låsesmedsopgaver, så uanset om du har brug for hjælp til oplukning af døre, omkodning af låse, udskiftning af låse eller opsætning af komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, så står de klar til at hjælpe dig. Alle løsninger bliver tilpasset lige efter dine behov.

Gem dine mest værdifulde ting

En god idé inden du skal ud ad døren, er at sørge for at alle dine ekstra værdifulde genstande ikke ligger åbenlyst fremme. Det kan selvfølgelig være svært, hvis det er en stol i stuen, et maleri på væggen eller en lampe i loftet. Det giver sig selv, at du selvfølgelig ikke kan fjerne dette. Du kan dog lade være med at have kontanter, din MacBook eller lignende til at ligge fremme, så det kan friste sarte sjæle.