Moccamaster

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Savner du også den gode gamle filterkaffen?

Selvom Moccamasteren har fået sig en del konkurrenter inden for de seneste par år, så har den stået stærk og ikke blevet væltet af alle de nye kaffetendenser som er opstået. Moccamasteren har nu leveret morgenfrisk kaffe til husstande i mere end 33 år, og beviser derfor at den er kommet for at blive. Det er dog heller ikke så mærkeligt, da filter kaffe har sat sig dybt i vores hjerter.

Får man en kop kaffe fra en Moccamaster, er det som at gå tilbage i tiden, og man føler sig nærmest hjemme i trygge omgivelser i sit barndomshjem. Især duften skiller sig ud, i forhold til andre kaffemaskiner. Man er ikke i tvivl når Moccamasteren er i gang med at brygge igennem sit filter. Også den klukkende lyd som kommer fra vand tilstrømning, er noget som sætter fast i ens erindringer.

Gå tilbage til minderne

Moccamasteren er så småt begyndt at blive populær igen hos forbrugerne. Det er derfor vores anbefaling at du følger trop. Man får uden tvivl den bedste kaffe med en Moccamaster. Og du skal ikke gå på kompromis med smagen af din kaffe. Du kan selv bestemme dit kaffemærke, og du er også selv herre over hvor stærk din morgenkaffe skal være. What´s not to like.

Hygge er også at servere kaffe fra sin Moccamaster når man har besøg af venner og familie. Det giver bare en helt anden stemning som ikke kan opleves med en anden slags kaffe (Og så bliver din irish coffee bare meget bedre, hvis man selvfølgelig er til sådan noget).

Tøv derfor ikke med at gå tilbage til barndommen, da duften af Moccamaster fyldte ens barndomshjem hver eneste morgen. Eller når der var fødselsdag i familien og hyggen spredte sig om bordet, sammen med Moccamaster kaffen.