Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Indretning og design er noget der fylder mere og mere i de danske hjem. Vi er ikke bange for at investere i vores boliger, med alt hvad der dertil hører. Der er mange tendenser der kommer og går, og en af dem der er mest fremme for tiden er, at der skal være stuk i soveværelser og stuer. 

Langt de fleste mennesker har naturligvis fodlister eller fodpaneler i deres hus, og nu er turen for alvor kommet til, at man skal binde væggen og loftet mere sammen, hvilket man altså blandt andet kan gøre med stuklister. Tidligere var det noget der hørte til herskabslejligheder og lignende, men den tid er forbi. 

Parcelhuse med stuk

Nu er stuklister ikke længere kun noget man finder i herskabslejligheder og på gårde, det er også rykket ind i det helt almindelige parcelhuse rundt om i landet. Det giver helt helt specielt look, og er virkelig med til at fuldende en væg, og gøre overgangen mellem væg og loft mere glidende og mere lækker. 

Stuk findes i mange forskellige variationer, så der er noget der passer til stort set en hver bolig. Store og markante stuklister stadig passer bedst til en speciel type lejligheder eller huse. Til et mere ordinært parcelhus eller lignende vil de fleste vælge en mere disket stukliste, men stadig en der har mere fylde og flere detaljer end en ordinær liste.