Bordtennisbord

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange af os kigger misundeligt på de store kontorer eller virksomheder, hvor der er lækre personale stuer med bordtennis, bordfordbold eller måske endda billardbord. Det er dog de færreste der har plads til så store møbler på kontoret. Heldigvis er der med lidt kreativitet, mulighed for at få et af de skønne tidsfordriv ind på arbejdspladsen.

Optimer pladsen på dit kontor

De fleste af os indrette vores kontormiljø, så alle vores dokumenter, computerdimser, printer m.m. et tættest på vores siddeplads. Det optimerer hvor arbejdsprocesser, men gør at vi næsten ikke bevæger os i løbet af en arbejdsdag, og så kan man jo spørgere sig selv om, hvor effektiv man så er, når man ikke får rørt sig. Vi ved det godt alle sammen at vi burde rører os noget mere, så hvorfor ikke få lidt af tingene ud fra kontoret og måske få plads til noget sjovere en den nye giga laserprinter. Flyt den ud på gange eller hen til kaffemaskinen, så du skal bevæge dig lidt for at komme hen til den. Det giver luft til hjernen og så får det sandsynligvis også lige en ekstra god snak, men kolleger du støder ind i på vejen. Du kan gøre det samme med mange ad de ringbind som du alligevel sjældent bruger. Hæng potteplanter op under loftet istedet for at de fylder på gulvet.

Bord og spil i ét

Når du har fået optimeret pladsen har du helt sikker plads til lidt ekstra sjo, så går dit konto lang mere interessant at være i. Et bobspil fylder ikke meget og kant nemt stå bag et skab. Vil du gerne have plads til noget større som f.eks. et lækkert bordtennisbord,så overvej at bruge bordtennisbordet som skrivebord. Det lyder måske lidt spøjst, men det tager ikke mange sekunder at fjerne nettet og Voila så har du et dejligt stort skrivebord som giver din kontorplads lidt skæg kant og det bliver helt sikkert dit kontod folk vil besøge når der skal drikke fredagsøl i ny og næ.