Tidløse øreringe

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

ele året snakker vi om events. Der er event først på året, herunder rystesammenture for virksomheder, der er events om sommeren, herunder sommerfester og ligeledes er der events i sidste halvdel af året, især i forbindelse med julefrokost. Men det er ikke ligemeget, hvor du holder dit event. I danmark har vi nogle af de flotteste lokationer, hvor du som privatperson eller som virksomhed, kan afholde dit næste julefrokost event. Særligt er sted er helt uforglemmelige – et steder der også åbner dørene i år, i 2018. Denne lokation tilbyder i samarbejde med Grunkevent en helt uforglemmelig aften for virksomheder.

Der er tale om Hotel Dangleterre
Et dansk hotel, beliggende på Kongens Nytorv i København. Det er ét af Københavns fire femstjernede hoteller, og hotellets restaurant Marchal har siden 2014 haft én stjerne i Michelinguiden. Det er et hotel der oser af historie, og det er da heller ingen undtagelse, når julen nærmer sig. Hvert år samler mange tusinde mennekser sig på Kongens Nytorv for at se årets Julefacade på Hotel d’Angleterre. Men nu har du muligheden for også at komme om på den anden side af døren – ind i de fortryllende rammer og ikoniske designrammer.

Igen i 2018 er der mulighed for en elegant Julefrokost på d’Angleterre. I den forbindelse kan du opleve det ypperligste mad i de dejligste faciliteter. Dette sker sammen med bands som INFERNAL, Back2Back, Zididada for ikke at forglemme Stagebreakers. Som om det ikke var nok, er der i år også muighed for at opleve Medina om lørdagen.

Så er I til en aften i uforglemmelighedens tegn, hvor design er i fokus – både på indretningsdelen, på maden og på underholdningen, så er det muligvis her, I skal booke jeres næste firmajulefrokost.