Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Køkkenet er blandt de vigtigste rum i hjemmet, da det er her, at vi tilbereder vores måltider. Dette kan tage flere timer dagligt, og derfor bruger vi altså ret meget tid i køkkenet. Når vi bruger så lang tid i køkkenet, skal det selvfølgelig også ret godt ud, så vi har lyst til at være der. Køkkenet er dog i høj grad et rum som er baseret på funktionalitet, da vi bruger det til at producere ting. Derfor er funktion over design i køkkenet. Men dette betyder dog ikke, at ens køkken – gadgets ikke kan bidrage til et flot designet køkken.  

Gør morgenkaffen til en kvalitetsoplevelse

De fleste af de voksne mennesker i den danske befolkning deler den vane, at de starter dagen ud med en kop glohed kop kaffe. Selvom de fleste voksne drikker kaffe, så har de fleste helt forskellige præferencer til, hvordan de foretrækker den. Men hvis man tænker på det fra et designmæssigt synspunkt, så er det klart pænest med en classy espressomaskine på køkkenbordet.

Skaf et stilfuldt retro-køleskab

Der bliver hele tiden lavet nye og smarte køleskabe som både er store moderne med indbyggede ipads. Men de er bare ikke særligt elegante. Det kan derfor betale sig at kigge 50 år tilbage i tiden. Disse retro-køleskabe har et simpelt og elegant look, og passer ind i næsten alle indretninger. De fås også i alle størrelser, så selvom man husker dem som små, så fås de i dag i flere størrelser.

Gør køkkenet smartere med en integreret ovn

De fleste ovne og komfurer er ofte fusioneret i et køkkenapparat. Dette ser dog ofte lidt mærkeligt ud, og man skal hele tiden bukke sig for at komme ind i ovnen. Hvis man derimod deler dem op, kan man få komfuret som en blank plade som næsten er en del af bordet, og ovnen kan komme højere op som en skuffe i et skab.