Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er nogle ting, som er sjovere at bruge penge på end andre. Det kender vi nok alle. Vi vil gerne bruge penge på nye lækre designer møbler. Ligeledes bruger vi gerne penge på nyt tøj, telefon eller lignende. Vi vil til gengæld helst ikke bruge mange penge på en tandlæge, en VVS-regning eller lignende.

Nyt gasfyr

Et nyt gasfyr er noget af det, som kan være træls at bruge penge på. Det er nødvendigt at have i hjemmet, men det er ærgerlige penge at skulle af med. Derfor er det vigtigt, at man føler at man får noget for pengene, når man skal bruge penge på dette.

Du kan få nyt gasfyr hos Pilegaard-Henriksen. Det er en VVS-virksomhed i Odense, som har mere end 100 års erfaring indenfor branchen. Derfor kan du være sikker på at få det bedste resultat hver gang. De kører flere forskellige steder i landet, så selvom du ikke lige bor i Odense, så er der måske stadigvæk mulighed for at få hjælp af dem.

Pilegaard-Henriksen ønsker at skabe værdi for dig hver gang. Derfor bliver de kedelige penge lidt nemmere at bruge, når man føler at man får noget værdi for dem. Også selvom du hellere vil bruge pengene på noget nyt tøj eller møbler.

Husk at vedligehold dit gasfyr

Når du har fået et nyt gasfyr, så er det vigtigt, at du husker at vedligeholde dette. Det skal du gøre for at du netop ikke skal bruge kedelige penge flere gange. De er derudover certificeret af Fjernvarme Fyn i at lave energitjek og energirådgivning. Du kan få lavet et energitjek, så du er sikker på at du ikke betaler for meget for dine energiregninger. På baggrund af disse kan du få anbefalinger på løsninger til dig og din bolig samt et tilbud herpå. Du kan læse mere om Pilegaard-Henriksen her.