Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nogle gange bliver man en smule træt af at kigge på de samme kedelige omgivelser hver dag. Derfor har man også brug for at ændre dem lidt. En af de steder kan være din stue. Her tilbringer man størstedelen af sin tid, men man laver den sjældent om. Det kan dog være en god ide nogle gange at ændre de vante rammer, og springe ud i noget nyt og spændene. Her får du 3 gode tips til, hvordan du kan opgradere din stue, og få den til at ligne et helt nyt rum.

De vigtigste elementer

En ting der er helt sikkert ændre et hvert rum er vægfarven. Vægfarven kan gøre så meget for et rum, og når man skifter den, ændres hele stemingen af rummet. Det kan også være sjovt at lege med lidt tapet eller en farve som blå eller grøn. Husk på at farven eller tapetet skal være en man kan holde ud at kigge på hver dag, så vælg med omhu.

En anden ting er gulvet. Hvis du har et gulvtæppe, kan det give et helt andet look at skifte til et trægulv eller et laminatgulv. Her kan man også bedre ændre farven, for eksempel om man vil have lyst eller mørkt træ. omvendt hvis du har et trægulv, kan du tilføje et gulvtæppe der kan gøre rummet mere hyggeligt.

Ændre de små ting

En sidste ting du kan gøre, er at fokusere på at udskifte de små ting. Dette kan være puderne på sofaen, lampen eller endda et større møbel som sofabordet. Ved at udskifte disse små ting, ændrer man langsomt udseendet af rummet. Forskellige former, farver eller teksturer spiller alle ind til at skabe det fulde rum. Gradvist kan man ændre rummet så man kan gøre det når man har tid og råd.