Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

At have et lækkert hjem med lækre møbler og lækkert design er noget vi alle sammen godt kunne tænke os. Nogle vælger så godt nok at nedprioritere det for at kunne bruge pengene på andet der giver dem større værdi. Men der er selvfølgelig stadig os der synes det er noget af det vigtigste at basen er på plads og man derfor har et lækkert hjem man kan vise frem til mange forskellige anledninger.

Dog kan det være svært nogle gange at få design ind i ens hjem og det er heller ikke alle hjem hvor designermøbler passer ind. F.eks. vil det være en dårlig idé at smide designermøbler ind i et hjem hvor der måske trækker meget ind eller der er andet galt med. Det skal helst være et moderne hjem hvor der er styr på alt det ydre. Hvis du er i tvivl om situationen i din bolig kan få foretaget en energimærkning af din bolig for at se hvor energivenlig den er og sikre at varmen holdes inde og der er et ordenligt indeklima. Det kan du f.eks. gøre hos OBH-gruppen.

Men hvis ens bolig er egnet til designermøbler, så er det bare at komme i gang med at kigge på hvilke du godt kunne tænke dig og begynde at spare op til dem du helst vil have. At have designermøbler er ikke noget man lige gør fra den ene dag til den anden. Det er en proces man aldrig blive færdig med og at man langsomt udskifter ens gamle ting med designermøbler.  Oftest er de også nogle der helst vil have ældre designermøbler som har levet et liv før de kommer ind i stuen hos dem. Dermed får man en masse historie med i ens møbler som man kan underholde gæster og familie med i mange timer.