Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mode, mode og endnu mere mode, det er sådan det hele skal se ud lige nu. Der er intet bedre end at alt det passer sammen, og at vi følger strømmen. Folk bygger huse som aldrig før, villakvarter ligner ikke hinanden som de gjorde i gamle dage. Alt skal være forskelligt, der bliver bygget huse hist og pist. Men gør det noget? Du skal bare være tilfreds med det du vil have, lev livet, og find din stil.

Sådan er moden nu

Lige nu bliver der solgt flest beton & stål tagplader, grundet deres holdbarhed, og de mange forskellige variationer der findes indenfor netop de to slags. Grunden til at beton er populært er fordi det kan støbes i så mange forskellige forme, og der kan lige så tilsættes alle de farver du vil have. Du kan få regnbuefarvede tagplader, hvis du ønsker det.

Men farverne som sort og grå er det som bruges i de fleste husstande nu her. Det skyldes at moden er grå og sort, læg gerne mærke til mange unges hjem, det hele er rustikt, men grå/sorte farver. Det er ikke en tilfældighed at dette også vælges som tag.

Beton eller stål?

Der er mange for og imod mod begge slags tage, ståltage er blevet mere og mere populære. Det er de fordi mange har fået en øjenåbner for at de faktisk fungerer rigtig godt. Mange troede at det var noget tag som larmede helt vildt, men det er faktisk det samme som andre typer. En god ting ved ståltag, er at det kan lægges ovenpå andre tagsted. Grundet tykkelsen, det giver nemlig muligheden for en god isolering. Så du er fri for at aflække mere end højest nødvendigt. Det er derfor en god ide med ståltag, da det fungerer på en masse.