Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der kan være mange måder at holde firmafest på. Det afhænger oftest af, hvor stor en virksomhed I er i forhold til antal medarbejdere samt hvilket budget I har at holde arrangement for. Det vigtigste er, at I får en god dag eller aften og gerne, at der sker noget andet end sidst. Det kan hurtigt blive det samme hver gang.

Hvor skal I være?

Første beslutning man skal tage stilling til, er næsten altid hvor I skal være. Lokaler skal oftest reserveres i god tid, så I er sikre på, at I får et sted, hvor alle kan være. Lokationen kan også betyde meget. Både for hvor nemt det er for medarbejderne at komme frem og tilbage, men også i forhold til om I eventuelt skal sørge for sovepladser, hvis det er langt væk.

Hvad skal I spise?

Næste beslutning er, hvad skal I spise. Eller måske nærmere hvor I skal have mad fra. Dette skal nemlig også typisk bestilles i god tid. Her kan spørgsmålet være om I vil have en temafest, hvor I eksempelvis får mexicansk-, italiensk eller amerikansk mad. Mulighederne er mange og I kan også vælge helt klassisk med fisk til forret, steg til hovedret og is til dessert.

Hvad med underholdning?

Underholdning handler igen typisk om antal medarbejdere og budget. Hvis I har et rimeligt budget, så kan I vælge at få en kunstner ud at spille. I kan også få en stand-up komiker ud at underholde i en times tid. Hvis jeres budget ikke er så stort, så kan I hyre en DJ eller et lokalt band.

For stor en opgave?

Er det en for stor opgave at planlægge jeres firmafest? Så kan I få professionelt hjælp. Der findes forskellige virksomheder, som netop står for events som firmafester blandt andet. Event Replublic er et eventbureau i København, som gerne står for din fest – også selvom den ikke er i København.