Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Drømmer du om et kontor, hvor man bare ikke kan sætte en finger på noget? Det er æstetisk smukt, gennemført og danner et godt arbejdsmiljø. Hvis det lyder som noget, du går og drømmer om, så læs med her og få en masse tips og tricks til, hvordan du danner lige præcis det kontor, du går og drømmer om.

Brug anderledes opbevaring og skab en unik stemning

Du har sikkert allerede de klassiske dymo-mærkater klistret uden på en række kedelige æsker til opbevaring på dit kontor. Selvom du nok ikke har tænkt over, at du nemt kan skabe et gennemført look blot ved at udskifte opbevaringen på dit kontor. Find nogle flotte og anderledes æsker, og bind et manillamærke udenpå med noget hørsnor. Skriv herefter på manillamærket hvad der er i æsken (der kunne f.eks. stå ’kuglepenne’ eller ’post-it’s’). På den måde skaber du et unikt og lidt anderledes og finurligt look.

Dan et godt arbejdsmiljø ved hjælp af planter

Ved at stille et par stilfulde planter ind på kontoret, danner du et godt arbejdsmiljø. Planter forbedrer indeklimaet, og bringer en særlig ro med sig. Disse planter vil se specielt godt ud på dit kontor: Pilea, orkide, aloe vera.

Hæng et par inspirerende plakater op på væggen for motivation

Du kender nok det, at klokken slår 16.12 og der stadig er laaang tid til, at du kan gå hjem. En enkel løsning på dette, er simpelt at hænge et par inspirerende plakater op på væggen. Det kunne f.eks. være et par motiverende citater, der virkelig kan sætte gang i arbejdet, eller blot et smukt motiv du finder inspirerende. Plakaterne kan udskiftes efter behov, så du på den måde ikke ’kører træt’ i at kigge på de samme plakater hver dag. Hav derfor gerne et par stykker, som du kan udskifte efter behov.