Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en boligindretning som står knivskarpt? I så fald kan det være en god ide at arbejde på at få din have til som et minimum at se pæn og vedligeholdt ud.

Dette er der flere grunde til, haven er nemlig noget af det første du selv og dine gæster ser når de træder ind på din grund. Herudover kan I også tydeligt se ud på haven indefra huset, og derfor kan det ødelægge det samlede indtryk hvis haven ser vild og tilgroet ud.

Sørg for at have dit haveudstyr gemt væk

Det første du bør overveje, er at få bygget et skur. I dette skur er det ideelt at opbevare alt dit haveudstyr, såsom græsslåmaskinen, havesaksen eller skovlen. Ved at bygge et lukket skur, undgår du at der kommer ting til at flyde i din have, og du kan få gemt dem væk et sted gæster ikke kan se.

En anden fordel ved et skur er også at du kan kombinere det med hjemmeopbevaring. Vil du læse mere om fordelene ved hjemmeopbevaring, kan du her læse om er der fordele ved hjemmeopbevaring? Hvorefter du selv kan beslutte hvorvidt en kombination af et skur til hjemmeopbevaring kunne være en løsning for dig.

Plant ikke mere end du kan overskue at passe

Det næste du bør være opmærksom på udover rod, er at din have ikke bør se tilgroet ud. Dette kan du undgå ved ikke at plante mere end du har tiden og lysten til at passe.

Som et alternativ kan det være en god ide at ligge fliser i stedet. Du kan her finde havefliser 40×40 cm. Fordelen ved at ligge disse er at du får flere ”terrasser” du kan pynte med smukke krukker med blomster, men du slipper for en hel del vedligehold i form af lugning af ukrudt.