Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man står i fitnesscenteret med sved løbende ned fra ansigtet og alle steder på kroppen, så kan man godt føle sig en smule ucharmerende. Der er selvfølgelig ingen som siger, at man skal se godt ud i et fitnesscenter, men det handler også om selv at føle sig godt tilpas. Derudover gør det jo heller ikke noget, at man ser en smule godt ud, når man træner. Der er trods alt også flotte fyre i centeret.

Mode lige nu

Engang var det på mode med lavtaljede tights, som man næsten ikke kunne holde oppe. Nu siger moden, at vi skal have højtaljede tights på og en dertilhørende crop top. Det gør, at der lige er 5 til 10 cm bar hud på den øverste del af maven. Det kan se virkelig flot ud, hvis man har en forholdsvis slank mave. For nogle er det virkelig angstprovokerende at skulle vise noget af maven og så imens man træner. Heldigvis behøver man jo ikke at følge den nuværende mode. Du kan sagtens tage en almindelig top udover dine højtaljede tights.

Om man vil følge moden eller ej er altså fuldstændig underordnet. Det er op til den enkelte. Når du vælger træningstøj er det vigtigste stadigvæk, at kvaliteten på tøjet er høj. Det betyder, at der skal være stor komfort i tøjet. Derudover skal det selvfølgelig være svedtransporterende, så det er til at holde ud at træne i. Det er et kæmpe plus, hvis de er lavet i letvægts kompressionsstof, når du skal træne i det. Det giver nemlig støtte til dine muskler under træningen. Når du har noget træningstøj, som du både synes er flot samtidig med at der er god komfort, så det er til at holde ud at træne i, så har du det perfekte træningstøj. Du kan finde træningstøj, som netop er dette lige her.