Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange af os sidder og arbejder foran computeren flere timer dagligt. Det er ikke altid, at det er lige motiverende og nogle gange kan det være utrolig svært at holde koncentrationen. Derfor er der ingen grund til, at du skal sidde foran den computerskærm længere end højest nødvendigt. Det vil nemlig både gavne dit arbejde men også resten af din dag, så du f.eks. får tid til at komme ud og bevæge dig lidt.

Har du brug for tips til, hvordan du optimerer din arbejdsdag foran computeren, så skal du læse med her.

 

Styr på udstyr

Først og fremmest skal du have styr på dit udstyr. Med godt udstyr der er behageligt at bruge, vil din arbejdsdag forløbe meget bedre. Hvad udstyr angår, er det en god idé at skære ned på antallet af ledninger. Derfor skal du købe Bluetooth-enheder, når du har mulighed for det.

Bruger du ofte høretelefoner, skal du helt klar købe dig nogle trådløsehøretelefoner. Med trådløsehøretelefoner slipper du for at bøvle med en ledning, som kan hæmme din bevægelsesfrihed. Der er også ofte rigtig god lyd i trådløsehøretelefoner ligesom at mikrofonen i trådløsehøretelefoner også er rigtig god til at opsamle lyd.

Overvej også hvilken skærm din computer har og om du eventuelt skal udskifte den eller have noget ekstra udstyr til den.

 

Planlægning

Vil du gerne have en mere effektiv arbejdsdag, så er det en god idé at planlægge. Når du ved hvad du skal og hvornår du skal gøre det, så ved du også, hvornår du er færdig og har mulighed for at holde en pause.

At holde nok pauser i løbet af en arbejdsdag er utrolig vigtigt, hvis du ønsker at opretholde et godt energi- og produktivitetsniveau. Sørg derfor for at planlægge dine pauser, så du husker dem.