Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Døjer du meget med alger på din virksomheds lokaler? Måske har du lokaler i en gammel bygning, som har tendens til at få alger, eller måske vil du bare gerne sørge for, at din virksomheds lokaler ser pæne og indbydende ud hele tiden – især, hvis du har lokaler, som skal bruges til fremvisninger til slutbrugeren. Uanset hvad er der en løsning: algerens. Læs mere om dine muligheder nedenfor.

Hvad kan man bruge algerens til?

Man kan bruge algerens på mange forskellige steder af din virksomheds lokaler. De fleste bruger det til terrasser eller tage. Frisk dit tag op med algerens, hvis du gerne vil have, at det holder i længere tid, og at det ser pænt og præsentabelt ud hele tiden. Dog kan man også bruge algerens til facader, flise, skilte, biler og meget mere. Du kan for eksempel opfriske virksomhedens bil eller de vigtige skilte til virksomheden med algerens, så de altid er pæne og uden alger – på den måde kan omverdenen også bedre se dine produkter eller ydelser på bilen eller på skiltet.

Skader det mine planter og grundvandet?

Det er vigtigt, at man benytter algerens, som ikke er skadeligt for naturen og for miljøet. Her er det en god ide at bruge et firma, som man ved, ikke benytter skadelige stoffer i deres algerens. Blomster kan visne (men dør ofte ikke), hvis de bliver overhældt med rens. Grundvandet når ikke at blive skadet, hvis man benytter algerens uden skadelige stoffer, da algebehandlinger baseret på naturlige aktivstoffer bliver nedbrudt, før de når ned til grundvandet.

Hvis du er virksomhedsejer, så kender du helt sikkert til problemer med glatte flisearealer op til virksomhedens indgang, alger på virksomhedens skilte og facade. Alt dette kan heldigvis klares med algerens, så din virksomhed bliver pæn og algefri på ingen tid.