Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

En stor tendens i boligmoden er personlig stil. Vi vil gerne skille os ud fra mængden og undgå at være anonyme. Samtidig skal boligen og vores valg af møbler, kunst og farver gerne signalere vores værdier som mennesker.   

Wallstickers med et uendeligt udvalg af motiver

Wallstickers er en nem måde at udsmykke en væg på. En wallsticker klæber på alle rene og plane overflader, såsom en væg eller en dør. Hvis du på et tidspunkt vil pille wallstickeren ned igen, så frygt ikke dette. En wallsticker er nem at fjerne og giver ikke mærker på væggen. Wallstickers fås i et utal af motiver. Du kan købe et verdenskort, et citat, motiver med planter, dyr eller sjove figurer til børneværelset. Du kan få wallstickers med tavlefolie, så du kan skrive ugens gøremål på direkte på væggen med et tavlekridt. Ja, du kan endda designe din egen wallsticker.

Vis, hvem der bor i huset med wallstickers

Er I en familie, hvor der er højt til loftet og masser af humor, kan I understrege dette med humoristiske wallstickers med sjove citater. Du kan købe et citat, der netop passer til jeres familie. Alle, der kommer på besøg i hjemmet, vil med garanti få et smil på læben. Du kan bladre i de mange sjove og finurlige citater i Nicewalls sortiment af wallstickers og finde lige det, der passer til jer.

Udstil det, der betyder noget for dig

Du kan krydre din indretning med særlige genstande, som betyder noget for dig. Fx minder fra en helt særlig rejse, et arvestykke eller et maleri. Sørg for at give plads til disse personlige sager. Sæt dem på en hylde, hvor der bliver lagt mærke til dem. De vil ikke kun vise, hvem du er. De vil også give dig mulighed for jævnligt at mindes små og store begivenheder i dit liv – med smil på læben.