Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du fundet forårsgarderoben frem? Vi er gået ind i marts, hvilket betyder forår. Vejret har indtil videre også fulgt med, så det ser lovende ud. Derfor kan du godt snart gøre din forårsgarderobe frem. Det kan være, at du skal ud at investere i nyt tøj til skabet. Men hvilket tøj skal du købe? Der er en ny mode i år.

Masser af farver

I flere år har der været en eller to udvalgte farver, som har præget moden i foråret og sommeren. I år er det således, at moden siger alle farver. Det er således blot på mode at være farverig og gerne med blomstermønstre og prints af alverdens art. Du kan nemt tage sneakers på til den blomstrede kjole uden problemer.

Hvis der er to farver, som alligevel udskiller sig, så er det den himmelblå samt gule farve. Den himmelblå kommer vi til at se i alverdens eksemplarer i butikkerne. Gul er ikke en af de nemmeste farver at bruge, men det bliver alligevel et hit i år. Der er heldigvis mange nuancer af gul, så der er noget til enhver smag.

Praktisk tøj

Selvom du ikke skal på vandretur, så kan du alligevel godt have det praktiske tøj på. Det er nemlig en ny trend og mode i år. Der kommer masser af safariskjorter og vindjakker.

Behageligt tøj

Heldigvis for mange af os er det behagelige tøj på mode i år. Altså ikke det helt stramme sæt, men derimod afslappede habitjakker og løse shorts.

Økonomi

Hvis du skal have nye dele til forårsgarderoben, så handler det om at have styr på din økonomi. Du skal ikke have overtræk på din konto for at få det nye tøj. Køb derfor tøjet, når butikkerne har udsalg. Du kan holde øje med rabatkoder til butikker som asos, stylepit osv. på rabatbanditten. Du kan se mere her.