Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du har pladsproblemer, når du skal indrette et værelse, så gælder det om at indrette sig, så rummet bliver både hyggeligt og funktionelt. For at undgå at rummet bliver overfyldt, så start med at tænke over hvilke møbler, du ikke kan undvære. Det er dem, der bliver brugt dagligt fx sengen, tøjskabet, vasketøjskurven osv. Eller ting der giver dig glæde, ikke nødvendigvis sentimental værdi som mormors gamle lampe, der samler støv på loftet.

Jo færre møbler du har plads til, jo vigtigere er det, at du vælger et godt design og kvalitet, når du køber nyt. Vælg gerne tidsløst design, i stedet for hvad der trender lige nu. En kvalitetsseng med disse værdier kan du fx købe hos bedrenaetter.dk. Sengen vil være mere synlig i den lille bolig, så den skal være af et design, du holder af. Derudover skal den samtidigt sikre dig en god nattesøvn, så du kan vågne klar til en ny dag.

Farvevalg

Når du indretter i en lille bolig, så fokuser på ikke at bruge for mange forskellige farver og mønstre. Disse kommer hurtigt til at se rodede ud så tæt på hinanden. Man kan sagtens blande nye og gamle møbler, det giver rummet personlighed, men find farver som enten er afdæmpede eller klæder hinanden. Vælg småting som lamper, puder, vaser og lysestager i samme toner, gerne i din ynglings farve, så binder de rummet sammen, og skaber en helhed.

Vælg små møbler med mulighed for opbevaring fx en polstret skammel med opbevaringsplads under sædet. Hæng små boghylder op til bøgerne, det bliver ikke så tungt for rummet som en bogreol. Find dekorative æsker til at samle løse småting som kontorartikler i, og hvis det kniber med plads i vindueskarmen, så hæng dine grønne planter op i stedet. Dette kan gøres med en rest reb, og giver rummet et skønt og unikt udseende.