Nyt elegant skrivebord

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man, som virksomhedsejer eller privatperson, skal ud og investere i et nyt skrivebord, så bliver man hurtigt overvældet af alle de muligheder, der findes på markedet. Det er ikke længere blot en bordplade med ben i hver ende. Nu kan man få borde, der kan hæve og sænke sig – i flere forskellige størrelser. Disse nye moderne borde har et elegant design, der ikke længere udelukkende er en træplade på et par metalben.
Det er også muligt blot at købe et stel, der kan hæve dit ellers statiske skrivebord til en stående højde. Hvis du i stedet blot ønsker at finde en ny bordplade til dit nuværende stel, så kan du naturligvis også blot vælge sådan en.

Derfor skal du vælge dit nye skrivebord med omhu

De fleste vælger i dag at investere i et hæve sænkebord, når der skal handles nyt. Det er der flere årsager til, men af de mest omtalte er, at det er sundt for din krop. Det sætter gang i blodomløbet, når du står op under arbejdet ved computeren. Et normalt 8 til 16 job, hvor du sidder ned hele arbejdsdagen, er ikke specielt godt for kroppen.
Derfor bliver det ofte omtalt i de forskellige medier, hvor sundt det er, når man i stedet vælger at stå op i løbet af arbejdsdagen. Af selvsamme årsag vælger de fleste arbejdspladser også at placere deres printere længere væk fra skrivebordene, end det ellers ville være oplagt.

Forskellige behov

Vi er alle sammen forskellige, og derfor bør sådan et hæve sænkebord også være tilpasset til den enkelte. Ergonomien i et skrivebord bør være helt i top, da det er statisk og stillesiddende arbejde. Nogle har brug for et bord, der kan hæves flere centimeter end andre.

Du kan finde det rette skrivebord hos Inventarland her.
De har et kæmpe udvalg, der passer til ethvert behov og samtidig også til designønsker.