Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange DIY tips til at pifte bilen op, og få den til at se ekstra lækker ud. Der er både smarte praktiske løsninger til din bil, i form af nye gadgets og praktiske løsninger der gør den mere brugervenlig og luksuriøs. Der er også ting du kan gør for at udseendet af din bil bliver ekstremt lækker. Læs med her og bliv opdateret på alt det smarte ekstraudstyr du kan montere på din bil.

De praktiske

Der findes mange smarte løsninger til dig der gerne vil have at din bil har alle de nye og smarte luksus løsninger. Vi har samlet de vigtigste og du får dem lige her:

Man kan nemt installere et smart parkerings system med parkeringscensorer og bakkamera, du køber et simpelt bakkamera som du nemt selv kan montere. Du kan også tilkøbe et nemt parkeringscensor sæt, der laver en lyd når din bil nærmer sig genstande der kan skade bilen uden du ligger mærke til det.

Som noget nyt kan du få et centrallåse system der kan tilgås via en app. Du skal selv montere centrallåsen på din bil, som så spiller sammen med en app på telefonen, dette gør det også nemt hurtigt lige at tjekke om du har glemt at låse bilen, samtidig med du kan fjernstyre om den skal være låst eller ej.

Sædevarme kan godt virke som noget der umiddelbart burde være svært at montere, men man kan nemt åbne sædet og montere ledninger og varme ledninger til sædet.

Det kan anbefales at anskaffe sig en digital parkeringsskive, den er altid nem at have lige ved hånden, og den går ikke så nemt i stykker som de almindelige parkeringsskiver.

Smarte ekstragadgets

Du har sikkert før set folk med nakkestøtte skærme, som er super smarte til lange bilferier med børn, du kan installere nye smarte nakkepude skærme, som børnene kan tilknytte deres mobiler med, og de kan derved sidde at se serier og film fra deres yndlingstreaming tjenester.