Optometrist fitting glasses on an attractive African American woman customer inside a store as she selects a frame

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Brillemoden skifter hurtigt, ligesom med al anden mode. Men lige netop med briller er det ikke det klogeste valg bare at springe den bølge, der ruller. Brillemode handler nemlig i høj grad om, hvad der klæder dit ansigt. Heldigvis er brillemoden også versatil, så der vil næsten altid være en model inden for årets brillemode og de kollektioner, der er fremme, der klæder og fremhæver dine smukkeste træk.

Få eksperthjælp, når du skal finde briller

Det kan være rigtig svært selv at se, hvilken brilleform, der klæder ens ansigt. Og så er udvalget i brillebutikken pludseligt stort og uoverskueligt. Derfor skal du altid spørge om hjælp hos en ekspert, som er vant til at matche modebriller med kundernes ansigter, øjne og farver. Ved at få hjælp kan du hurtigt blive sporet ind på, hvilke brilletyper, du skal gå efter. Hos optikteam.dk står brilleeksperterne altid klar til at guide dig gennem tidens trends og tendenser. Her kan du finde den nyeste brillemode.

Skru lidt op for karismaen med et par frække briller

Dine briller kan sagtens blive en af dine stærkeste features. De kan give dig kant og medvirke til, at du skiller dig ud fra mængden. Det er nemlig topmoderne at bruge sine briller som en accessory, og det afspejler sig i den mangfoldige brillemode. Du kan med fordel vælge farver, der passer til din garderobe – og så ellers skeje lidt mere ud i forhold til stel. Her skal du naturligvis gå efter det, der passer til din type og som du føler dig komfortabel i, men vær ikke bange for at skrue lidt ekstra op for charmen. Du kan sagtens give den 10 % mere frækhed end du normalt ville gøre. Ligesom klæder skaber folk, skaber briller karisma.

Brillemodens tendenser netop nu

Lige nu er tendenserne et kraftigere stel i skildpadde eller leopard. De lyse, næsten transparente pastelfarvede brillestel har også vundet indpas hos mange kvinder. Ud over farver er der fokus på former, som gerne mære lidt modige. De feminine stel har i disse tider ofte cat-eye-facon, men man er også med på moden med runde briller eller de tynde metalstel, som med et strejf af humor bringer en tilbage til 70’ernes hippietid.