Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det nye år er for mange forbundet med nye rutiner, vaner og nye mål. Rigtig mange vælger at det er i forbindelse med det nye år at man skal gøre sig selv til et bedre menneske ved at få nye vaner.

Dog er der også nogle ting som er meget traditionsbundet og noget man går år efter år uanset hvilke nytårsforsæt man har valgt, skal definere en som person det kommende stykke tid

En af de traditioner er skiferien. Uge 7 er der vinterferie i Danmark og det udnytter rigtig mange familier og venner til at tage af sted på en uges afslapning, høj fart ned af løjpen og afterski i lange baner.

Men det kan nogle gange være svært at finde skitøj der passer til ens stil. Meget skitøj er ikke det pæneste i verden og derfor hvis du er typen der går meget op i designer tøj vil du måske have en svær tid ved at hoppe ned i et par store usexede skibukser.

Det er selvfølgelig svært at få dine skibukser til at ligne et par lækre slimfit jeans da de jo også gerne skal have noget polstring så du kan holde dig varm på diverse bjergtoppe hele ugen du er på ferie.

Derfor kan det være du skal lede her for at se om du kan finde et par skibukser der vil passe til dig og din stil. De har et stort udvalg af forskellige skibukser og derfor kan du helt sikkert også finde noget der vil passe til dig. Det handler jo også om at finde noget der matcher til resten af dit skitøj hvis du i forvejen har fundet noget som du synes ser godt ud. Finder du ikke noget du synes matcher din stil, så går det nok at du blot finder noget du synes lidt om. Alle andre render alligevel rundt i store posede jakker og bukser