En overset dansk perle

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Næstved er en gammel dansk købstad, der ligger på Sydsjælland nær Susåens udløb. Med sine 43.440 indbyggere er det landets 15. største by og Sjællands femtestørste by. Byen er fyldt med kulturelle seværdigheder, charmerende gågader og en masse skønne grønne områder. I Næstved finder du desuden middelalderlig arkitektur og har flere museer og årlige kulturarrangementer. Der er en masse spændende seværdigheder i Næstved, og hvis vejret er til det, kan I også nyde en dejlig dag ved havet, på nogle af de mest børnevenlige strande omkring Karrebæk. I sommerperioden arrangeres Sommer blues på Axeltorv hver lørdag kl. 11.30 – 13.30. Næstved cityforening gør meget ud af arrangementer og du kan se det fulde overblik på deres hjemmeside her.

En overnatning ud over det sædvanlige

Når I skal finde et sted at overnatte i nærheden af Slagelse, bør I vælge at tage en overnatning på Hotel Kirstine i Næstved. Hotellet ligger i hjertet af Næstved, og er et af Danmarks mest charmerende hoteller. Hotellet blev bygget helt tilbage i 1745, og har derfor en spændende historie. Tilbage i 1800-tallet var bygningen bolig for borgmestrene, og siden 1988 har bygningen fungeret som Hotel Kirstine. Hotellet ligger centralt og tæt på både shopping og cafeer, så der er en masse at opleve under opholdet på hotellet. Hotel Kirstine ligger en kort køretur til Slagelse, og der er også mulighed for at køre videre ind til Københavns centrum, hvor I kan opleve fantastisk shopping på Strøget, en skøn is på Nyhavn og vinke til dronningen på Amalienborg.