Eltavler gør intet godt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du helt tosset med design og indretning i hjemmet, så er du formentlig også stødt på en af de problemer, der kan opstå i din indretning, når du forsøger at få det perfekte hjem. Din eltavle. Fordi hvordan i alverden kan man få sin eltavle til at blive en fin del af sin ellers meget stringente og perfekte indretning. Der findes ingen måler, som ser godt ud – uanset hvordan man ellers prøver at pakke den ind. Nogle forsøger endda at pynte den med diverse genstande som eksempelvis keramik eller glas. Andre forsøger at købe et lille skab til væggen, som kan danne ramme om deres måler. Men det er lidt som at købe en smørskjuler eller tehætte. Vi ved alle sammen, hvad der gemmer sig bag lågen, men vi har egentlig ikke lyst til at åbne op for Pandoras æske.

Af samme grund begynder flere og flere boliger og lejligheder også at placere den enkelte eltavle i et skab eller i et specifikt rum – dette er dog kun, når der bygges nyt, eller når der bygges om. Herved slipper man for at have den grimme måler hængende frit fremme, som man ofte kan se i populære københavnerlejligheder.

Er du allerede sluppet for frithængende tavler i dit hjem, så behøver du jo på ingen måde at bekymre dig om ovenstående, og du kan i stedet bare fokusere på at forbedre din nuværende indretning ved at købe en ny sofa eller købe en ny stol til stuen. På Google kan man finde enorm stor inspiration, hvor blandt andet Pinterest bruges i stor stil både i indland og udland. Er du til indretning sådan helt generelt, så vil vi anbefale, at du kigger lidt mere på Pinterest og bruger de passende søgeord til at finde flotte billeder og produkter, der også kan pryde dit og din partners hjem.