Bordtennisbord

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Elektronik er blevet en større og større del af vores hverdag. Derfor er det på ingen måde ligegyldigt, hvordan det ser ud. Vi går ofte rundt elektronik – ikke kun i form af vores smartphones, men i lige så høj grad i form af tilbehør – herunder både tilbehør til smartphonen, som f.eks. høretelefoner eller elektronisse opladere kaldet power banks.

Når det kommer til hjemmet er elektronik i aller højeste grad også en stor del – tag bare TVet, der efte har den mest centrale placering i hjemmet. Hertil kommer så vores belysning i form af lamper. Vi danskere har længe haft en forkærlighed for de ikoniske designklassikere som f.eks. PH eller Verner Panton, men som tiden går har lavprisbutikker, som f.eks. IKEA, i høj grad fået godt fat i lampemarkedet.

En anden elektronikgigant ved navn Philips er i den grad også kommet på banen med nogle populære lamper og pærer – nemlig Philips Hue. Fælles for det hele er, at de i høj grad tager udgangspunkt i designet. De er alle helt up to date med tidens tendenser og digitale aftryk.

Nogle af de mest almindelige elektroniske komponenter, vi anvender, er faktisk tilbehørs-dele til de primære enheder. De fleste har en computer, en smartphone og/eller en tablet. Alle disse enheder anvender strøm og skal dermed oplades. Derfor oplever man, at kabler, herunder opladere, er nogle af de elementer, vi anskaffer oftest.