hus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du går op i design, og at andre skal synes at du bor i et stilrent hjem, er det ikke kun møbler og inventar du skal have styr på. Det er ligeså vigtigt at farverne på væggene er stilrene og at facaden på huset også har den rigtige farve, ellers falder hele billedet af dig og dine designer ting til jorden. 

Hvert rum skal matche dine møbler og din stil 

Det er vigtigt at farven på væggene, spiller sammen med den stil og de møbler du har i rummet. Så hvis du f.eks har grå møbler skal du ikke har en blå farve på væggene. 
Få en malermester til at stå for de rigtige farver på væggene. Hvis du er i tvivl om hvilken farve du synes der passer, eller hvordan man skal få det til at matche, så har en malermester helt styr på hvordan han skal ramme lige netop den farve der passer til.  

Steder man ikke regner med 

Det er også vigtigt at steder man normalt ikke tænker over, også bliver malet i de rigtige farver. F.eks kan en kedelig gammel trappe, få et helt nyt og stilfuldt liv, ved at blive pudset og malet.  

Udenfor 

Det er vigtigt at huset også er malet i stilfulde og moderne farver. Sørg også for at hækken er klippet og at indkørslen er ryddet og pæn. Et dårligt førstehåndsindtryk fra andre kan nemlig skade den generelle holdning til dit stilfulde liv. 
Så det er vigtigt at hvis du gerne vil erkendes som et stilfuldt og en der er med på moden, at der er en rød tråd, lige fra du kommer ind på din grund til du kommer ind i hjemmet.
Det kan dog anbefales at male huset i farver der er forholdsvis tidløse, da det kan være et større projekt at skulle male hver gang moden skifter.