Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi lever i en verden, hvor det ydre tæller utroligt meget. Ting er ikke længere kun til på grund af deres funktion, men deres design er i mange tilfælde lige så vigtigt eller vigtigere. Når vi køber tøj, møbler, biler osv., så er det første vi ser designet. Selvom joggingbukser måske er de mest behagelige bukser, så har man dem jo ikke på til fest, og selvom ægget måske i virkeligheden ikke er så behagelig at sidde i, så er folk helt vilde efter at betale 50.000 kroner eller over for den berømte stol. Vi vil nemlig betale det hvide ud ad øjnene for ting som kan det samme som produkter som måske bare ikke har de samme æstetiske egenskaber. Og det er ikke kun voksne forbrugere som går op i design, det gør børn nemlig også men bare på en anden måde.

Børnesengen med det rigtige motiv

Et godt eksempel på børnenes interesse når det kommer til design er sengen. Børnenes senge ser ofte markant anderledes ud i forhold til de voksnes seng. Børnenes seng er ofte udstyret med et motiv af barnets yndlings tegneseriefigur, og så har sengen måske også funktion som legetøj. Man kan fx få børnesenge som er udformet som slotte eller biler. Du kan købe dit barns juniorseng her.

Drenge- og pigefarver

De fleste kender til begreberne drengefarver og pigefarver, og netop disse begreber er ofte til stor debat ude på børnehavernes legepladser. Traditionelt er det pink som er den helt store pigefarve imens, blå er drengenes favorit. Derfor foretrækker børnene selvfølgelig også at deres tøj, møbler vægge osv., har en farve som matcher deres køn.

Børn bliver mere designfikserede

Selvom børnenes designpræferencer stadig er på et ret barnligt niveau, så udvikler børnenes smag i takt med, at samfundet stadigt bliver mere designfikseret. Derfor ser man i dag mange børn være iklædt langt mere moderne tøj, end man fx så for 10 år siden.