Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du lyst til at forkæle dig selv, og er du en modebevist kvinde, som hviler i dig selv og er vild med tøj, der er både afslappet og flot? Så er boheme-stilen nok lige noget for dig. Boheme-stilen har egentlig en lang historie bag sig, men den er alligevel stadig utroligt trendy blandt kvinder i alle aldre, så hvis du ønsker at følge med på den nyeste mode, så er der altså ingen vej udenom denne stil.

Naturfarverne er et stort hit

Nu hvor det er blevet forår fungerer boheme-stilen faktisk ekstra godt, da tøjet indenfor denne stil ofte er lavet i rolige jord- og naturfarver, som matcher godt med de farver vi ser i forårssæsonen. Samtidig er tøjet utroligt komfortabelt at have på og bevæge sig i, og det fungerer godt nu, hvor solen begynder at vise sig lidt mere, imens det dog stadig er lidt for koldt til at finde sommerkjolen frem. Tøjet kan du finde hos By Baunbaek, hvor der sælges et kæmpe udvalg af forskelligt tøj i netop denne stil. Så hvad end du leder efter nye bukser eller en flot top, så findes der noget, der passer ind i dit klædeskab.

Afslappet, men feminint

Som før nævnt er boheme-stilen ret afslappet og behagelig, men du skal ikke være nervøs for, at der ligefrem er tale om et ”baggy” look, som ikke komplimenterer din krop. Tøjet indenfor denne stil er lavet sådan, at det lægger sig fint og feminint over din krop, samtidig med at det giver dig rigeligt med plads at bevæge dig rundt i. Det er med andre ord den perfekte kombination af komfort og design. Hvis det lyder som noget for dig, så er det altså bare med at begynde at lede online, hvor der venter en masse spændende items på dig.