Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu vil du nok tænke at behandlingen af dit planke spisebord er en besværlig og omfattende proces – men nej.

Det er ganske enkelt og lige til at finde ud af, når blot man følger vores guide, råd og vejledning til pleje af plankeborde. De fleste remedier har man hjemme i køkkenet, du skal nemlig blot bruge to klude, en svamp og olie (specielt til træ) – hvis ikke du har en olie til plankebordet, kan du finde den olie vi anbefaler lige her.

Effektive tip til plejen af dit plankebord

  • Kig på træet og føl dig frem – ser det mat og træt ud, og føles det tørt. Ja, så er det tid til pleje og vedligehold.
  • Læn dig op ad vores guide og brug de anbefalede produkter – tøv aldrig med at kontakte os for råd og vejledning. Vi kan kontaktes via tel:+4571747019 og på [email protected]
  • Plej dit bord i det daglige, ved brug af vores specielle sæbe til vedligehold af plankeborde, den kan du finde her. Vi anbefaler at man ikke bruger andre sæber end førnævnte, da det kan skade plankebordets overflade.
  • Behandl dit plankebord om aftenen inden du går i seng, så er det hærdet op til morgenmaden dagen efter.

Behandlingsmetoden gør sig gældende ved alle vores produkter. Det gælder sofaborde, spiseborde, hylder etc. Olien kan benyttes til både egetræ, valnød og ask, samt ved alle farver (mørk, lys, natur). Du finder inspiration, pleje guide, olie etc. På vores hjemmeside, hvor du kan søge det hele frem øverst til højre i søgefeltet eller benytte sig af linkene i dette blogindlæg.

Et bord der holder en evighed

Generelt anbefaler vi at man plejer sit plankebord 2-3 gange årligt.

Når du vedligeholder og plejer dit bord, kan du bibeholde plankebordets robusthed og holdbarhed til evig tid. Hos Naturplank får du danskproducerede spiseborde, sofaborde og træmøbler, som gennemgår kvalitetsbevidste processer inden det rammer dit hjem. Når du investerer i et plankebord i massivt træ, har du også muligheden for at skifte farven, hvis du med tiden trænger til fornyelse. Hvis du ønsker at lave et farveskift på dit plankebord, skal du kontakte os – så tager vi dig med i processen, så du får den helt rigtige fornyelse af det plankebord – så er det klar til endnu flere år med fest og farver.