Udvikling

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Professionel udvikling

Der er adgang til mange apps på både Apples system iOS og på Android. Alle disse app har forskellige funktoner så som, at kunne se hvilke stjerner, der er på himlen, der hvor du er. Med tiden er det blevet lettere og mere tilgængeligt at udvikle apps, da udbydere af styresystemer giver adgang til værktøjer, til at udvikle en app. Men da der efter hånden er mange, som laver apps, er der selvfølgelig også forskel på design og kvalitet. Sagt med andre ord, nogle apps er mere intuitive end andre. Der er stor forskel på hvor gennemførte apps er, da nogle er mere professionelle end andre.

Hvad app-design indebære

Det at udvikle en app er kompliceret og ikke noget alle og en vær kan gøre. I hvert fald ikke hvis den skal blive til en succes. Det er ikke nok at få appen til at se visuel tiltrækkende ud, den skulle også gerne være nem at bruge. Dette aspekt af udviklingen kaldes UX – user experience. Det handler om, hvor let selve appen er at bruge. Hvordan interfacet fungere, om navigationen er i orden, kan man finde rundt i appen. Dermed er designet også en del af dette aspekt, men det skal forstås, hvor på appen er sat op.

Skræddersyet app

Det vil altså sige, at hvis appen er let at navigere i og generelt er let at bruge og forstå, så har den et godt UX. Nogle som forstår sig på at udvikle apps med et godt UX, er House of Code. De arbejder meget med udvikling af apps, som er skræddersyet, så den passer til virksomheden og til de brugere, som skal bruge appen. Med det sagt er app-design meget mere end det visuelle. Det er også det tekniske, hvordan den er sat op og hvordan funktionerne spiller sammen, ved brug af appen.