Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi guider dig igennem vores top 4 over de smarteste mobiler i 2019. Vi tager et kig på nogle forskellige mærker og modeller. Vi giver et overblik over de flotteste og hvilke der er hotte på markedet. Tiden med apple er efterhånden ved at være helt over, og det har vi glædet os til. Hvis man vil have en smart mobil idag, så vil det sige man skal undgå apple. Mærkedet er dyrt, og man betaler desværre kun for et lille æble. Læs med her og se hvilke mobiler der har erstattet Iphone, og hvilke mobiler der er de smarteste på markedet i 2019.

Huawei Mate 20 Pro

Tager man om på den anden side af kloden, til asien. Så vil man ikke se meget andet end Huawei mobiler. Mærket har forstand på kvalitet, og denne nye model kan ALT det de andre kan, bare mere. Hvis du er en af dem der gerne vil have en mobil der kan alle de nye smarte ting, så er det helt klart denne model du skal have. Dette er nok den bedste mobil på markedet lige pt.

Samsung Galaxy S9+

Samsung indtager anden pladsen på listen, med deres nyeste model nemlig Galaxy S9+. Dette er en god mobil, til en god pris. Den kører på android 8.0, men kan opgraderes til android 9.0. Mobilen er af smart design, og har også mange extra features der gør den til en god konkurrent.

Du kan sammenligne mobilpriser, og finde din nye mobil lige her!

OnePlus 6T

OnePlus er helt klart på vej frem, og de får apple til at ligne tosser. Mobilen koster det halve af en iphone, men er både af et smartere design, og mere kvalitet for pengene. Dette er det billigste mærke, men dette vil du ikke mærke noget til, hvis du altså vælger at gå med en OnePlus 6T.

Huawei P20 Pro

Denne mobil er den der kom før Mate 20 Pro, og det er til dig der ikke gider bruge en formue på mobiler, men bare vil have en solid mobil til gode penge.